*Googlede istedigin kelimede yükselmek için
*Pr degerini arttırmak için
*Daha çok ziyaretçi çekebilmek için
şimdi benim bir düşüncem var hitten yada üyeden yana sorunum yok ama pr degerim iyi degil ve kategorim olan kelimede istedigim yerde degilim istedigim yer derken 1.sıra falan degil 3-4-5.sıraya yükselmek istiyorum şuan 2.sayfadayım
pr arttırmak ve kelimelerde yükselmek için sizce link satın almalımıyım yoksa sitemi sürekli güncelmi tutmalıyım çünkü 1 yılı geçkin oldu ve ara ara kapanmalar oldu reseller sorunları yüzünden
şimdi güncelligi denemeye başladım hergün belli sayıda konu ekleyecegiz iki arkadaş mesala ben gündüz o akşam farklı saatlerde
bu uygulama ile pr degerim artarmı ve istedigim kelimede istedigim sıraya yükselirmiyim özgün içerik hemen etkisini gösterirmi yoksa zamanmı alır
link alsam hemen etkisini gösterirmi site içerigi a ise bende a içerikli siteden mi link almalıyım farklı içerikle alsam yararı zararı ne olur
benim site ana sayfası .com u pr si 2 ama forum.index.php pr si sıfır bile degil en azından forumun pr sini iki yapmak istiyorum bu dediklerimden hangisi yapayım sizce link mi güncel içerikmi?
normalde benim kategorideki sitelerde pek güncel içerik olmaz yani hergün degil haftada belli günler güncellenir siteler perşembe cuma yada cumartesi günleri
ben hergün içerik ekleyip güncel tutmayı düşünüyorum