İdam geri gelmeli. Ama yetmez. Meselenin özü kızın yıllarca tecavüze uğramış olması ama yardım isteyememesi, bu nasıl çözülür? Kolay değil. Şu anda kaç kızın bu durumda olduğunu, kaç kızın şikayette bulunamadan (evlenebilmek için) içine attığını bilmiyoruz.
Daha geçen gün kız intahar etti hatırlarsınız. Bakire çıkmamış, damat eve geri getirmiş. Ailesi baskı yapmış ve kız odasında intahar etmiş. Sebebi de 9 yaşında komşunun oğlu tarafından tecavüzüymüş. Kız evlenebilmek için saklamış.
Kusura bakmayın, lafım buradakilere değil, ama kabul edelim bu ülkedeki erkeklerin çok ciddi bölümü cinsellik bakımından hayvanlık düzeyinde.
Evet ne yazıkki, bu durumda olan kızlar var. Bu kızların suçu nedir ? Tecavüz edilmek mi ? Hiç bir kızın böle bir durumu saklamaması lazım. Eğer saklarlarsa ve durum ortaya çıkarsa aileleri bile sahiplenmiyor ne yazıkki. Erkeklerin çok ciddi bölümü demişsin. Gercektende öle yemin ediyorum çevremdeki iş yerindeki arkadaşların %80 i abaza abaza onunla bununla yaptıkları seksi anlatıyorlar birbirlerine. Böle tiplerden iğreniyorum ama ne yazıkki her ortamda bunlardan mevcut. Bir adam yapmış oldğu cinsel ilişkiyi ona buna anlatmaktan ne zevk alır anlamam. Bunları anlatanlar, anlattıkları kızların adı çıkınca zevkmi alıyorlar. Neyse konu başka yere gitmesin ama gerçektede ülke erkeklerinin büyük bir sorunu abazalık..