Sanırım kendi sorumun cevabını kendim buldum.
Bir yerden alıntı yaparak sizlere yayınlıyorum ve yararlı olabilceğinid düşünüyorum.
Yorumlarınızıda bekliyorum
ALINTI:
Google’da eğer sitenizin adresini arattıysanız şu şekilde sonuçlar görmüş olabilirsiniz.
FONONLINE Low cost domain names, domain transfers, web hosting, email accounts, and so much more.
Bu sonuçlar, bazı sitelerin (genelde kendilerine link verilmeyen siteler, sohbet,war*z vs.) sizin siteniz üzerinden geçinmek istedikleri için yaptıkları hiledir. Bu siteler sizin sitenizi kullanarak kendi sitelerine backlink,pagerank vs. sağlamaktadırlar. Ayrıca Google bu uzantıları sitelerin bir uzantısı olarak görürler ve sitenizin içeriğinde war*z bulunduğunu düşünebilirler.
Peki Nasıl Kurtuluruz Bu Beladan?
Bu beladan kurtulmanın birçok yolu var. Bunların 2-3 tanesini şimdi sizlerle paylaşacağım.
.htaccess kullanıyorsanız
Aşağıdaki kodda bulunan
sitenizinadi.com kısmını kendi sitenize göre düzenleyerek ftp’de public_html altında bulunan .htaccess dosyasına ekleyin.
RewriteCond %{THE_REQUEST} \?(ref=.*)?\ HTTP [NC]
RewriteRule .? http://www.sitenizinAdi.com%{REQUEST_URI}? [R=301,L]
Siteniz PHP altyapıya sahipse
Aşağıdaki kodu bütün dosyalarınızın gördüğü bir yere yapıştırın. Örneğin bloglarda temanızın header.php kısmına yapıştırabilirsiniz.
if(strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '?ref=')){
header("Location: index.php");
die();
}
Bu ?ref= neye yol açar?
Bu şekilde link atılmış sayfalar, Google tarafından sandbox’a atılabilirler. Kısacası, suçsuz bir şekilde güme gidebilirsiniz.