Merhaba arkadaşlar bilen arkadaşlar biliyor belli zamanlarda elimizden geldiğince bir yardımlar yapıyoruz. Benim bir fikrim var ve bu konuda sizlerin fikrini ve yardımlarını almak istiyorum.

Bir site yapmak istiyorum sitenin amacı paylaşım sitesi olacak. Paylaşımdan kastım örnekle açıklamak gerekirse..

" Elinizde kullanmadığınız eşyalar var bunları sitede ilana veriyorsunuz ve ihtiyacı olanlar o ilanlara başvuruyor ve ihtiyaçlarını alıyorlar. Burada ne ürün veren nede alan belli olmayacak tek site yöneticisi bilecek. Aradaki irtibatı o sağlayacak."

Site konusunda kesinlikle parasal yardımlar olmayacak. Sitede herhangi bir reklam (google vb herhangi bir reklam) olmayacak. Site kar amaçlı olarak açılmayacak sadece aracı olarak açılacak. Böyle bir site için yardım edecek arkadaşlar varsa seve seve tüm yardımları kabul ederim. Domaini www.askida.org olarak almak istiyorum boşta şu an ama daha alamadım Fakat hosting bana ait olacak böyle bir siteyi yaparım yardım eden arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Bu benim düşüncem elbetteki olumsuz düşünenlerde olacaktır. Bunları da öğrenmek isterim.

Hepinize hayırlı günler dilerim.