Arkadaşlar bugün gittigidiyor'dan bir mp4 aldım.
Bir arkadaşım kazık yemişsin dedi

halbuki ben oldukça ucuza aldığımı düşünüyorum...
Sizin de görüşlerinize ihtiyacım var...
İLAN :
Alıntı
PSP aldığım için artık kullanmadığım tertemiz ve en ufak bir sorunu dahi bulunmayan Zen Vision M 30 GB media player cihazımı satıyorum
almayacak kişiler boşuna teklif verip zamanımızı çalmasın.bu tipler yüzünden boşyere listeleme ücretleri ödedim
ÖZELLİKLER:
ÖZELLİKLERİNİ ANLATMAYA GEREK YOK ÇÜNKÜ İLGİLİ OLANLAR BİLİRLER (MÜZİK,FİLM,RADYO,SES KAYIT,HARD DİSK, VE 30 GB.KAPASİTE)
EKRAN KORUYUCU BANDI BİLE ÇIKMAMIŞ DURUMDA
ÇOK ÖZENLİ KULLANDIM.TÜM AKSESUARLARI KUTUSUNDADIR VE TAMDIR ( kutu,kullanma kılavuzlar,cd'si,kulaklık,dock connector v.s.)
MENÜSÜ TÜRKÇEDİR,AYRICA SES KISITLAMASI YOKTUR RADYOLUDUR.RADYOSU ORJİNALİNDE VARDI SONRADAN YÜKLEME DEĞİL.
EKRAN KORUYUCUSU HİÇ ÇIKMAMIŞTIR
KUTU İÇERİĞİNE İLAVE OLARAK AŞAĞIDAKİ AKSESURLAR DA CİHAZLA BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.
1.PRİZDEN ŞARJI
2.ARABA ŞARJI
3.KOL BANDI
4.SİLİKON KILIFI
5.TV BAĞLANTI (AV)KABLOSU
6.YEDEK EKRAN KORUMA BANDI
7.TÜRKİYE PRİZLERİNE UYUM APARATI
8. AV KABLOSUNU SCART GİRİŞİNE UYDURMA APARATI
VE
9. KULAKLIK ÜZERİNDEN CİHAZI KUMANDA ETMEYE YARAYAN KUMANDA ALETİ
Hepsi Amerrikadan gelmiş bu aparatlar kesinlikle çok kullanışlı ve gerekli aparatlardır.Hepsini Türkiye'de bulmak çok zordur.
Bimeks'te (ben bir tek orada görmüştüm) bir priz şarj cihazının 50 küsür ytl'ye ve bir silikon kılıfın ( elzem bir aparattır) 10 küsür ytl'ye (ki bulmanız pek mümkün değildir) satıldığını ve ayrıca TV kablosunu da büyük ihtimalle bulamayacağınız düşünüldüğünde bu aparatların ne kadar değerli olduğu anlaşılacaktır.Ve bu aparatlar içericinde bu cihaz için üretilmiş bir de KUMANDA cihazı vardır ki bu cihaz sayesinde sadece ZVM'yi açarken ona dokunacaksınız.onun dışında ister radyo dinleyin ister mp3,ister ikisi arasında geçişler yapın.arama yaptırın,ses açıp kapatın ya da cihazı kilitleyin vs.bunlar için alete hiç dokunmayacaksınız.ZMV'yi çantanıza koyup unutacaksınız.müthiş faydalı bir alet.
BEN ÜRÜNÜMÜ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE SATIŞA SUNUYORUM.
KESİNLİKLE SÜPRİZ YOK,SORUN YOK
Bu aparatlar ve bu temizliğe istediğim fiyat oldukça makuldur.çünkü bu aparatların ne kadar gerekli olduğunu kullanan arkadaşlar bilir.Kesinlikle ihtiyaç duyulacak aparatlardır.
Fotoğraflar :
220 YTL ye ALDIM