yanıldın dostum büyük bir duvara tosladın evet o bahsettiğin pm mi ben attım fakat bahsettiğin konudaki ben değilim kafan cok karısık anlasılan kendini cözemiyorsun bu kadar ucuz olmamalı bir insanı karalamak yaklasık yarım saat önce sana yine pm atıp yanıldıgından bahsetmiştim ama bu mesajını görünce tepkimi dile getirmeye karar verdim cünkü senin ne kadar ucuz bir kişiliğe sahip oldugunun kanıtıdır bu ki bu mesajımı okuyan diğer arkadaslarında sana olan bakıs acısını bir nebze aydınlanmasına da faydam olacagını düşünüyorum yazıklar olsun senin gibi yardımsever oldugunu zanneden kişiliğe
Özel mesajınızı yeni okudum. Konuyla ilgili tüm mesajlarımı sildim. -Rep almak sorun değil; fakat, saçma bir mesaja alınca sinirlendim. İstihbarat yanlış geldi. Yüklendim o anda. Geçmiş zamanda forumda; öncelikle bilgi alıp, daha sonra o kişiler hakkında ileri geri mesaj yazanlar oldu. Sizide öyle sandım o anda. Özel mesajınızdan sonra tekrar sorduğumda başka bir nick geldi. Yok yere günahınızı aldığımı farkettim. Tüm mesajlarımı sildim. -repleride siliyorum. Terbiyesizlik ettiğimi farkettim iyicene araştırmadan parladığım için. Kusuruma bakmayın. Gerçi bakılcak tarafıda kalmadı. Maxigeyik ve Off topic dışına yorum yazmayacağım artık.