Yanlış kişiye yükleniyormuşum az kalsın. Büyük bir kazadan döndüm.
2 gün önce p.m ile sitesinin aramalarda çıkmayıp incelememi isteyen bir kişi, başkasına söylediğim "bu sözünüzü ispat edebilirmisiniz?" şeklinde yazdığım mesaja "PageRank konusunda bilgi edinmeden bilgi vermeye çalışma insanları yalnış yönlendiriyorsun." şeklinde -rep vermiş. -rep verilir. Verilmez diye birşey yok. Konuyla ilgili yazdığım bir mesaja eksiklerin var, kendini geliştirmelisin yazılabilir, gayet normaldir ; fakat, alakaya maydonoz gidelim bazı bazı şeklinde de -rep verilmez. Diğer bir günün anlam ve önemini belirten mesaj ise : "Acıma yetime, döner şaaapar d*tüne." Burası en önemli noktadır. Sen git 15 dk zamanını ayır bilgi vermeye çalış. Karşı taraf teşekkür etsin. Rica ederim de. Sonra git alakasız mesaja -rep ver. Diğer bir önemli soru ise "İnsanoğlu neden nankördür?". Neden böyle gelmiş böyle gider. Bunun başka bir örneği R10 tarihinde 2006 yılıydı sanırım. ArhanX vardı

Onun sayesinde yaşanmıştı. Milletten yardım alıp, sonrasında yardım aldığı kişiler hakkında foruma ileri geri mesajlar yazmıştı. He, madem daha iyi biliyorsun. Yaz konuya herkeş öğrensin. Bende öğreneyim. Konuya mesaj yazmadan sen gel bulandır burayı ondan sonra çek git. Halk değimiyle her olaya açıklık getiren bir sözle noktalamak gerekirse : " Öyle d*te, böyle tarak" ile çözer, hakedene haka dansı ile -rep i yapıştırırım.
Sabbaha Kaddar Dance..
Nick vermiyorum. 1-2 güne kokusu çıkar.
yanıldın dostum büyük bir duvara tosladın evet o bahsettiğin pm mi ben attım fakat bahsettiğin konudaki ben değilim kafan cok karısık anlasılan kendini cözemiyorsun bu kadar ucuz olmamalı bir insanı karalamak yaklasık yarım saat önce sana yine pm atıp yanıldıgından bahsetmiştim ama bu mesajını görünce tepkimi dile getirmeye karar verdim cünkü senin ne kadar ucuz bir kişiliğe sahip oldugunun kanıtıdır bu ki bu mesajımı okuyan diğer arkadaslarında sana olan bakıs acısını bir nebze aydınlanmasına da faydam olacagını düşünüyorum yazıklar olsun senin gibi yardımsever oldugunu zanneden kişiliğe