Bana bir mail geldi fixpartnerden sizede geldimi bilmiyorum neden mail yoluyla bildirilmiş anlamadım fixpartner.com sitesinde bununla ilgili bir bilgi yok
Merhaba Fixpartner olararak sizlere gerek yurtiçi gerek yurtdışından özel kampanyalar hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu seferki yeni kampanyamız ise Turkcell'in en büyük mobil Gold partneri Show Tv'nin Show cep ürünüdür, Abone başına 75 YKR ücret ödenen sistemde herşey Show Tv logosu ve güvencesi ile sunulmaktadır, Gerek Show Tv ekranlarından gerek Show tv sayfalarından abonelerin ücretsiz yararlanabilmesi satışlarımıza diğer mobil şirketlerine oranlara çok daha pozitif yansayacağını ve sizlere iyi bir gelir getireceğini düşünüyoruz. Bu ürünün abonelik istatistiklerini ve bannerlarını Show Tv'nin kendi sunucu üzerinden takip edeceksiniz. Bu yüzden başvuru taleplerinizi bu maile ekteki bilgilerle talep ediniz. Hepinize bol kazançlar dilerim. Site Adresi: site Hiti: Kullanıcı Adı: Şifre: Başvuru Emaili: Fixpartner@sinerjiinteractive.com Şenel edit: kampanya fake değildir