şimdi kimse kimseye 20 ytl ye iphone vermez bunu çok iyi biliyorum , dostum o tezgahlarıda çok iyi biliyorum hatta bu tezgahlardan kadıköy meydandada görebilirsiniz , bu olay kaç senedir var sen 20 ytl ye iphone alacağını zannederken çok büyük bir dolandırıcılığa maruz kalacaksın istersen yarın git dene , bunu sana uyarı amaçlı yazıyorum sakın ama sakın o tezgahların yanından geçme
sebebleri
-sen alıcam derken biri gelip 50 ytl vercek senin 20 ytlde gitcek
-sana tombala tarzı bişi çektirilcek
-çalışmayan maketi eline vercekler
-hak iddia etmeye kalktığında etrafdaki kişilerle seni sindircekler 20 ytl lanet etceksin
ve daha bir çok olay mevcut ... yani hiç deneme, benden sana bir arkadaş tavsiyesi , ama tabi denemek sana kalmış
benimde dayımın oglu telefoncu idi askere gitmeden once simdi dükkan adapazarın'da ünlü bi abone merkezi var onun yanına yolladı adam Çin Malı Telefon Alma Abisi vs dedi
ama sorarım o adama hiç eline oyle bi telefon almısmı adamlar yapıyor ilk aldım hafta video formatı ile cok ugrastım .vid idi bi cep tlf formunda buldum ceviricisini ve su'an cok seri bi sekilde izlediyor filim video
filim olarak recep ivedik bile attım

kesinlikle ben tavsiye ederim.
ama 20 YTL okadar büysek bi mevla digil bir cok arkadasımız'ı günlük harcadı para bazılarımızın haftalık ama 20 YTL bi baksın telefona derim ben.