Arkadaşlar biz sitelerinizi neden eklemeyelim? Bana geçerli sebep söyleyin lütfen. Ben kategorime adam akıllı başvuran cidden listelenmeyi hakeden siteleri listelemek için can atıyorum.
Ama lütfen önergeleri okuyun, başvuru yaparken açıklamaya saça sapan, site içeriği 10 tane ve sağı solu adsense rekamı veya vb forum kurulmuş...
İnanın son 2 ayda başvuru yapan sitelerde adam akıllı site 1-2 taneydi diğerlerinin hatalarını bek ayıkladım, açıklama ve başlık kısımlarını ki çoğu editör bunlarla uğraşmıyor bile..
Başvuru yaparken doğru kategoriye başvurun, sağlık kategorisine mizah sitenizle başvurmayın veya hacking kategorisine nakliyat siteleri ile başvurmayın.
Ben artık inanmıyorum "editörler bana uyuz sitem onaylanmıyo" geyiklerine. Bir kaç gün önce hatta msn'den bir arkadaşım sordu neden eklenmiyor diye bir sitesi hakkında, sitesine bakdım çok hoş allah allah dedim normalde eklenmesi gerekli. Sordum açıklama ne yazıyorsun? spam gibi açıklama yazıyormuş. Olmaz dedim, güzelce bir açıklama önerdim ona ve 1 hafta sonra listelenmeye başlamış.
Lütfen hatalarınızı biraz da kendinizde arayınız, inanın önergelere uyarak ve doğru kategoriye başvuru yaparsanız ve sitenizde spam, kopya içerik vs vs yoksa ise listelenmemesi için hiç bir sebep yok!.
kalyoncu sitem orda ben eksik göremedim sen bulupda söylermisin burda herkes duysun