WarsangeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Ben Bu işi yapan bir kişi olarak söyliyorum Justin.tv Blogger'in Engellenmeden önce engellendi Blogger Daha Sonra engellendi ama ben blogspot site kullanmıyordum servage hostingden aldığım host ve domaini kullanıyordum ancak dediğim gibi talep çok olduğundan bandwich yetmedi ve sitem kapatıldı ancak verdiğimizi aldık .Şimdi kendi hostumda sınırsız bandwich'de tekrar başlıyorum bu işe en büyük rakibim blogspot sitesi vardı ligtv izleten onun engellenmesi benim için iyi Oldu . Zaten Justin.tv'ye bulan insanlar internette gelişmiş insanlar olduğundan dolayı Dns Ayarlarını Değiştirmeyi Bilip Tekrar Justin.tv'ye girmeyi bilirler ve biliyorlarki Pazar akşamı online 200k+ kişi vardı justinde türkce kanallarda bu 70k+ idi ...
200Bin üzeri site gitti de senin site gitmeyecek mi sanıyorsun ?
Bu ülkede gerek internet gerek normalde olsun hakkını sonuna kadar arayan tek kuruluşlardan birisidir Digiturk.
Müyap'ın korsanla savaşına bakın, bir de Digiturk'ün.
Digiturk milyon dolarlar yatırdığı sektöre darbe vurulmasına müsade etmez ve yasalarda müsade ettirmez mahkemeye verince mahkeme yasalar gereği haklı buluyor ve yasağı koyuyor.Bunun ne TTNET ne de hükümet ile alakası var.
Bazı bilmişler tutturmuştur gidiyor TTNET ve hükümet sansür koyuyor diye,
Hayır alakası yok Digiturk Antifraud bölümü inceliyor, şikayetde bulunuyor yasak geliyor bu kadar basit.
Türkiye'de Digiturk yayınlarını cardsharing yolu ile dağatan/alan kişiler hakkında açılmış nice davalar var, 2 kişi biliyorum hala mahkemesinin sonucunu merakla bekleyen,
Digiturk küçümsenecek bir şirket değil yani.

Gelelim Justin'e.
Justin kapatılmayı hak eden sitelerin başında geliyor,
Fenerbahçe - Arsenal maçını Justin üzerinden yüksek kalite ile verdiğimiz kanal 2.yarının hemen başlarında yayın yapmaya kapatıldı.
Büyük olasılıkla UEFA denetçileri işbaşındaydı ve şikayetle yayını durdurdu.
Digiturk uyarılarına rağmen 100bin kişilik kanallara dokunulmayınca o da nasibini aldı.Hiç görmedim yayın esnasında kapatılan bir Türk kanalı
Bizim yayını kesilen kanalımız 24 saat sonra tekrar yayın yapmaya başladı.Yani 1 uyarı oldu , 3 uyarı da hesap kapatılacak sanırım