Bu şahıstan link almayın ben bu kişiyle çalıştım ve paramın üstüne yattı sizde bu hataya düşmeyin.
Olayı anlatıyım 150 ytl her ay link alıyordum 2-3 ay gibi bir süre alışverişimiz devam etti kısım kısım tüm paketlerinden aldım ve ay başında link ücretlerini gönderdim ve yeni site için libk ücretini gönderdim aradan iki üç gün sonra sitelerinin infoları gitti pr6 ların ve pr5 paketlerin bunu söylendiğimde telafi etcem günceleme geçsin dedi tamam dedim beklemeye bşaaldık günceleme oldu çoğu sitesinin prlerde gittti telfi edecek ya sonra bir kaç kere sordum hiç bişey vermiyorum bu iş böyle infolar ve prler gidince beni bağlayan bişey yok dedi 150 ytl gibi bir rakam için sizce etik bişey mi yorumu size bırakıyorum...

Not:
Şimdide bunu yazmış *Önemli Not:
''Link eklendikten sonra sitelerde olabilecek pr değeri kaybı yada banlanma gibi durumlarda ödenen paranın iadesi söz konusu değildir.''
Birşey sormaki istiyorum bir bedel ödüyorsunuz karşlığında bir hizmet alıyorsunuz tek risk alanda mı oluyor bence çok saçma bişey ama bu arkadaş beni bulcaktı etcekti ödiycekti bilgilendirmek için yazdım ben o parayı Allaha emanet etim benim o paraya ihtiyacım yok ama hiç bişey karşılıksız kalmaz.

Gerekirse tüm domain bilgilerini her türlü bilgiyi suna bilirim.Telefon,isim soyad,adres tüm paketlerinindeki domainler pr5 ve pr6lar.