JelixViewer diğer konuna baktım ve üzüldüm. Arkadaş cezalandırılmış her kimse iyi de olmuş. Senin -rep alman yerinde bir davranıştır. Giriştiğin konular içinde hakısızdan da haksızsın.

Bu ve diğer jet tasarım konularında tamamen haksızsın. Jet tasarım hala gelecek. Arada bi senin gibi elemanlar geliyor savunmaya kalkıyor ama ne yazık ki olmuyor. Görünen köy kılavuz istemiyor.

Bak sana bir kardeş tavsiyesi. Madem burda gururuna yediremiyorsun bırak Emreyi savunmayı. Emre o kadar delikanlı ve mert bir adam ise gelir ve gerektiği gibi kendini savunur zaten sen bunun kaygısına düşme.

Burada haklı olarak emekleri giden ve bu nedenle üzülen insanlar var. Bunu sen algılayamıyorsun ne yazık ki. Her ne olursa olsun Emrenin çalışma sistematiğini ben biliyorum. Emre iyi işler yuapmış olabilir ama para gözünü bürüdü. Her yerdne iş gelince şaşkına döndü herkese evet dedi işler yığıldı.

Unutmayın çok işi olan adam iş yapamaz derler. Bu Emre de böyle oldu bi host işleri bi whmcs bi tasaırm işler ki kodlaması zayıf ama bi de script işine daldı. Yani kurt olmadan kuzu kağmaya kalktı haklı olarak adalet de hakkında bu şekilde tecelli ediyor. Olan arkadaşlarımıza oluyor. Onların ne kabahati var. Hem burda insanlar gerizekalı değil. Neymiş efendim seni aramış da teline ulaşamadıklarının tellerini bul demiş. Yine aynı laubali söylemimle "Yeaaak yaaa!" diyorum.

Kardeşim bu adamın host sitesi yok mu ? VAR
Peki bu adama üye olan müşteriler tel numaralarını vermiyoır mu ? Veriyor
Hadi onu geçtim tel vermedi onu vermedi bunu vermedi peki yerlerini nerelere takıldığını bilmiyor mu? Bal gibi biliyor..

Kısacası bence daha fazla gururun incinmeden başkalarından olumsuz sözler işitmeden önce lütfen onu korumayı bırak. Delikanlı adam kendi kendini savunur zaten

Sen de başkalarıyla gereksiz bi adam yüzünden kötü olma itibarını sarsma...

Saygılarımla