Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Bir konuda açıklık getirmek istiyorum
Bakın, bütçe fazladır azdır saygı duyuyorum. Bütçe azlığı fazlalığında etmenlerden birisi projeye duyulan güvendir. Eğer öylesine, benim de sitem olsun, belki kazanmam falan diyerek yaptırıyorsa birisi zaten büyük riskler almak istemeyecektir.
Benim tepkimin sebebi geliştirici arkadaşlara kötü davranılmasıydı.
Madem bütçesi az,
"arkadaşım bu bütçe biraz fazla, kusura bakma"
dersin, geliştirici arkadaş sana teşekkür edecek başarılar dileyecektir eşek değilse.
"2000-3000 diyen olmuş 100'e de yapan var hadi oradan"
diye mesaj atarsan cevabı da terslenmeyi de hakkedersin.
Ayrıca lütfen bir proje yaptırmadan evvel iş planını iyi yapınız.
1 yıl sonra şurada olacağım 2 yıl sonra şu kadar reklam geliri getirecek, bu projeye zaman ayıracağım deyiniz. Yoksa ne bütçe ayırırsınız, ne işi ciddiye alırsınız, ne de başka birşey.
Ayrıca insan cebinde 5 lira olmadan 3 liralık iş yapmamalı. Herkes internette iş yapacak diye bir kaide olmadığı gibi, insanlara hizmet sunmak için bu sektöre giriniz, para kazanmak söğüşlemek tek gecede zengin olmak vb. falan değil.
Hizmet sempati yaratır, bu da zaten kazandırır.
Kaldı ki 100binlik bir evin ayda (şehrine göre) 500-1000 arası kira getirdiğini de göz önünde tutarsanız eğer ayda bu civar ya da daha fazla reklam/vb. geliri getirebilecek bir web projesine 3-5 bin harcamak çok gelmemelidir.
Ama dediğim gibi, 3 liralık iş yapacaksan, 5 hatta 100 liran olacak.
Son sözüm geliştirici arkadaşlara: 1500ytl üstünde projelere sözleşmesiz girmeyiniz.