Selamlar
En az bir yıl fiyat garantisi veren,
faaliyet belgesi olan,
işini bilen kişilerden minimum aşağıdaki özelliklere sahip VPS server teklifleri beklenmektedir. Bir sene (hizmetten memnun kalınırsa birkaç ay) sonra büyük bir ihtimalle dedicated sunucuya çıkılacaktır.
İşlemci : Siz belirleyin
RAM: Min. 768 - 1 GB (beklenen)
HDD: Min. 30 gb
BDW: Min. 100 GB
Panel: Cpanel - Directadmin (direct admin free ise tercih sebebidir)
Ben yazılım sektörü içindeyim, bilgisayar mühendisiyim. Çok fazla yoğun olduğum için aktif olarak sunucum ile ilgilenemeyeceğim. Bana hizmet verecek olan kurum uptime garantisi verebilmeli ya da PHP'ye "GD Library" modülünü ekleyelim dediğimde "hey biz değil, siz yapmalısınız" dememeli. Saçma bir isteğim olursa beni ikaz edebilir, fakat beni sadece "para kaynağı" olarak değil, bir ortak olarak görebilmeli. Eğer bu şartları uygun görüyorsanız sadece free projelerde değil, kurumsal projelerde de sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kısacası güvenebileceğim, ardıma bakmayacağım kendine güvenen kurumlardan barındırma hizmeti arıyorum.
Maksimum fiyat vermek istemem, önce teklifinizi görmeliyim ama fahiş fiyatlar vermeyiniz, ya da fiyatlardan haberim yok sanmayınız. Unutmayın ben güveninizi kazanmak istiyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Not: Her teklife muhakkak cevap dönmeye çalışacağım.