geçen gün bilgisayarıma çok tehlikeli ve inatçı birkaç virüs girmişti.pc reset atıyordu ve kesinlikle nete giremiyordum.işin kötü tarafı bilgisayarımda herhangi bir antivirüs ya da spyware prg. da yoktu bir an o gerizekalı prgramcıklardan hiç kurtulamayacağımı sandım hatta format cd mi evde aramaya başladım

sonra D diskinde olduğum aklıma geldi.C den oturum açıp nete girmeyi denedim haliyle oldu önce pc me avg antivirüs prg indirdim.free olduğunu bilirsiniz.gerçekten de tam benim bulduğum ama sildiğim halde amip gibi çoğalan virüsleri buldu ve sildi.hatta bulamadığım ekstra trojanlar da araya karıştı

gene de içim rahat etmedi linkteki programı indirdim :

Trend Micro HijackThis Download - Gezginler

gerçekten tavsiye ediyorum.çok çok güzel bir zararlı bulma programı.programı indiriyorsunuz ve ilk etapta sisteminizi taratıyorsunuz.resimli anlatım ve ayrıntılar linkte :

HijackThis Loglarınızı kendiniz inceleyin[Virüs temizlik][resimli anlatım]

burada esas vermek istediğim adres aslında üstte verdiğim linkte de var.kendi analiz logunuzu verdiğim adrese girdiğinizde size sisteminizdeki güvensiz durumları veriyor.kendi analizinizi yapıp prg.sayesinde fixleyerek kurtulabiliyorsunuz.kesinlikle denedim ve tamamen başarılı sonuç aldım.tavsiye ediyorum.eğer virüslerle başınız dertteyse deneyin derim.

HijackThis Logfileauswertung

edit: konuyu yanlış yere açtım gibi birhis var içimde şimdi eğer öyleyse kusura bakmayın