Tabi nereye reklam alacağına karışamayız. Ancak reklamın koyulduğu yer biraz mantıklı olmalı.

Aynı işi yapan bir firmanın reklamı sizin adrese tıklamadan önce çıkarsa bu sizin satışınıza az da olsa bir engeldir.

Hostbul konusunda değinmek istediğim diğer bir nokta online sayısı gerçekçi değil. Session süresi fazla.

Ayrıca max 200 dolaylarına çıkıyor. Zaten bu sayının yani online sayısının yaklaşık %85-90'ını hosting satanlar oluşturuyor. Sadece tib'e kayıtlı 1000+ satıcı varken bu oran host rehberi bir site için fazla değil. Teklif verenler veya teklif okuyan hosting satıcıları belirttiğim çoğunlukta.

Sonuç olarak hostbul üzerinden çok iyi değil iyi bir verim bile alındığına inanmıyorum.

"Hostbul sitenize ziyaretçi değil, müşteri gönderir" sloganı ise ne yazıkki yazıda kalıyor.

Son yazdıklarım konu ile ilgili değil ama hostbul'un verimli olup olmadığını düşünenler bu konuyu okuyabilir düşüncesiyle yazdım.
bahadir75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostbul'u beğeniyorum ve işini kaliteli yapıyor. Fakat kendimi aradığımda hatta paketlerim arasında gezinmek istediğimde bile başka host firmalarının reklamı ile karşılaşmak gerçekten beni üzmekte.

Reklam alması, gelir kaynakları bulmasına kimsenin birşey demesi normal olmaz. Ama söz konusu olan bizlerin kendimizi tanıttığımız alan olunca, hatta o alandaki bölümler arasında bile gezeken tam sayfa reklamların yer alması kullanıcıda algı değişikliklerine yol açıyor.

Bilemiyorum acaba ben mi ince düşünüyorum.