Eveeett...Kimi zaman büyüklerimiz der olsun bundanda bir ders çıkart diye. Ders çıkarttığımız şeylerden tecrübe kazanırız. Tecrübeleri biriktirdikten sonra hiç birşey kazandığımızı düşünmüyorum kazandığımız sadece tecrübeler. Bir daha yanılmayalım diye..
Kendimden örneklerle başlayım. Ben KEŞKE yapmasaydım dediğim şeyleri o kadar çok yaptım ki hayatımın belirli dönemlerinde ki bu dönemler 1 kere geliyor insanın başına anca keşke dedim. Tecrübe kazandım evet doğru ama hani tecrübe keşkelerime çare bulmuyor. Diyeceksiniz en azından yeni tecrübe kazanıyorsun bir daha başına böyle birşeyin gelmesine engel oluyorsun diye ... Bence öyle değil ! Lise yıllarımı bir daha getirin bana bende size edindiğim tecrübeleri sergileyim bir daha keşke diyeceğim şeyleri yapmayım. Ama olmuyor kimse getiremiyor bana lise yıllarımı..ç Büyüklerim Küçüklerim Siz siz Olun KEŞKE diyeceğiniz şeyleri yapmayın. Çünkü Keşkeler çok acı verir...
"Hayatta Her Yaşadığından Ders Çıkarsa Neye Yarar Hayatta Karşına Herşey 1 Kere Çıkar"