vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bir Türk Olarak o mahalleyi bilgilendirirsen O pkk yandaşı olmayanlar gerekeni yapar zaten. Demek istediğim şudur ki emeğinize yazık olmuş ama birazda Hukuki süreci düşünürsen anlarsın olayı ben laf anlatmaktan bıktım.
Emeği Harcanan arkadaşlar var benimde vardı blogum sayesinde adsense hesabı almıştım. o hesabı alana kadar da göbeğimi çatlatmıştı. Ama çok büyük bir tepki göstermiyorum ki ben olanlara . Hakkınızı arayın ! Madem tepkilisiniz burda yaratılan bir polemiğin çözüm getireceğini düşünmüyorum.
Keşke yeterli imakanlar olsada domaini değilde subdomaini kapatsalardı. Ama yok. teknolojin yetersizse onu elinden nasıl geliyorsa oyle engellersin. Geçmiş olsun hepimize.
Saygılarımla ! artık yazmak istemiyorum bu konu hakkında. Anlatamıyorum.
"ama yok. teknolojin yetersizse onu elinden nasıl geliyorsa oyle engellersin."
bu kadar saçma bir gerekçe olamaz. teknoloji yetersizse teknoloji geliştirilir. bu kadar zor bir şey olduğunu sanmıyorum. diyelim ki geliştiremiyorlar, bu da suçsuz yüzbinlerce blogu engellemek için bir bahane olamaz. yarın bir gün r10 da sadece bir bölümdeki bir başlıktan dolayı tamamen kapatılırsa yine aynı şeyleri mi söyleyeceksiniz çok merak ediyorum...