1- Google' a Sitemap Göndermek - Backlinkin yoksa mantıklı bişey. Ama hızında bişey değişeceğine inanmıyorum.
2- Google için hız sorunu diye bişey olmamıştır olmaz da. google serverladından dosya indirdin mi hiç ? Googlea 10 MB XmL sınırı koymuş ve 50.000 url koymuş google zorlanır mı ya bunu okurken ? boyle bir mantık yanlıştır. onların koyduğu kurallar dahilinde herşeyi yapabilirsin.
3- Sitemap çoğunluğunun hıza etkisini ancak google'in çalışma prensibini öğrenerek konuşabiliriz. Fakat şoyle bişey var. Eğer siteye göre diziyorsa. Sıra sana gelince 1 xml okuyacaktır. ya da tamamını mı okuyor? bilemeyiz. Ama . Sitemap a göre diziyosa her URL nin 1 sitemap olması daha avantajlı olur demektir.
Yani olasılık oyunu gibi bişey oluyor. bunun için pek bişey diyemicem ki denemez zaten google robotları nasıl çaLışıo nerden bilelim ki biz.
4- Lat Modification gibi değerleri ilk etap için çok önemli PR değerinin 0 olduğunu düşünürsek google sana 1 hafta sonra uğrar sitenin değiştiğini görrürse senin siten haftada 1 kere değişio der.! ama sen sitemap güncelleyip last mod. u belirtirsen sitenin güncelliği belirlenir. Bu da faydanadır.
5- Eğer google sitene sık sık uğruyorsa bunlara gerek yok ayrıca google sana 10 MB sınır vermiş bunun hepsini kullan sorun olmaz. küçültmene gerek yok ya google o kadar küçük mü
6- sitemap link almayan sayfalarının bulunması içindir bence . eğer bi sayfandan link almışlarsa sitemap a eklesen de olur eklemesen de.
7- Boyle sitelerde dinamix xmL kullanmak cok daha iyi olur ama . Başındaki beyaz boşluğu ben bütürlü yok edemedim ancak kaydedip gonderiorm googlea bu da zor oluyo tabi .