keepimg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogger kapanması çözüm DEĞİL !!! Bu durum insanların sitem etmesini de haklı kılar.. Bloger da iyi siteler cok yaralı konular makaleler yayınlayan web masterlar da var. E e e onların emeklere nolacak??
Çözüm demişin, Çözüm üreten üretir zaten.. dediğim gibi adnanın işidir bu bana sorarsanız. Vatan gazetesinin de haber bolumunu o hallettirmişti sanırım??

Kalın harflerle yazma ordan öküze mi benziyorum anlamayacak kadar. Kimseyi haklı kılacak durum yok. Kim haklı kim haksız bunun kararını sen veremezsin. Takmışsın Adnana kardeşim bilip bilmeden konuşmayın yahu. Adnan iyi veya kötü insan değil mi. Bu ülkenin vatandaşı dğeil mi. Suçlu ya da suçsuz onu korumuyorum ama adam yapmadı da yaptığını varsayarsak bile hukuki hakkını kullandı. Madem o kadar isyancısın sen de hukuki hakkını kullan. Bul bi avukat karşı dava aç. Ya da toplanalım tüm blogçular verelim 100 er ytl bak nasıl avukat buluyoruz. Hadi var mısınız karşı davaya. Eğer cesaretiniz varsa toplanırsınız gider karşı dava açarız hakkımız gitti diye. Bu da bizim hukuki hakkımız. Kişisel iletişim ve özgürlüğe müdahale deriz başlarız davaya. Her türlü adli konuda da yol göstereceğim. Var mısınız?

EDİT: Anlatmak istediklerimi tersinden anlayan ya da beni bir şekilde yasakçı gibi gören bu durumu savunduğu sanan vsvs kişilere artık cevap yazmayacağım. İnanın konuyu açtığıma ve bilgilendirdiğime bin pişman oldum.

Söz veriyorum bir daha bilişim suçlarıyla ilgili konu açmayacağım ve bu konuda bir atılımda bulunmayacağım.