vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mademki gelir elde ediyodunda kendi adına bir domain alıp iyi bir host alıp kendi blogunu kendin yapsaydın ya o kadr cms sistemi var (wordpress , joomla , v.s...) kur sistemini büyü . emeğini düşünen insan bunu yapardı ben olsam yapardım. bu kadr tepkiyi ben anlamıyorum.
Adam Türklüğünle , değerlerinle dalga geçiyor be buna da blogspot - youtube göz yumuyor uyanın artık .
Örneğin; Türklüğünle , değerlerinle dalga geçseydi bir tv programı o kanalıda o programıda o altyapıyı hazırlayanı da İnnannılmaz eleştirirdik milletçe al işte bu duyarlığı milletçe diğer toplumlara da gösterin. Kendi çıkarlarınızı bi kerede düşnmeyin.
Blogspotun google tarafından sevildiğini biliyoruz dostum o yüzden blogspottan blog alıp iş yapan arkadaşlar çok ve bir çoğu ev geçindiriyordu kazançları ile.
Türklükle dalga geçiyor youtube - blogspot göz yumuyor diye bir şey olamaz.. Yani adamlar tek tek videoların peşinden mi koşacak? Siz uyarmadığınız şikayet etmediğniz sürece bir şey yapamazlar.Ve ben yaklaşık 100 arkadaşım ile beraber bir sürü video sildirdiğimizi bilirim.
Verdiğin örnek çok alakasız olmuş . Sen Blogger'ı tv kanalına benzetemezsin çünkü birbiriyle ilişkisiz bloglar yani hepsi aynı kişi tarafından yapılmıyor. Ama şöyle bir örnek vereyim. Bir mahallede 100 tane ev var ve bu evlerden 5 tanesi pkk yanlısı 95 tanesi de Türk diyelim. Sen gidip 3-5 pkklı için tüm mahalleyi havaya uçurursan , yada o mahalle ile alışveriş yapılmasını yasaklarsan ordaki %95 lik kesime büyük haksızlık yapmış olursun.