Web_Kale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi de aynı şeyleri söylüyrouz zaten. Sen benim açıklamalarımı okumadın mı yazımda değerli kardeşim. Lütfen rica ediyorum hemen yargılama insanları.
Ben de diyorum aylık 700 dolar geliri olan blogum gitti diye. Ancak bunu yapacak teknolojimiz ve ek olarak da hizmet aldığımız yerin duyarsızlığı var. Eğer ben üç kuruş para kazanacağım diye memleketime vatanıma insanıma hakaret eden materyaller yayınlaya ya da kanunduz içeriklerle piyasaya çıkan blogları engellemeyen bir sistemin ekmeğini yiyeceksem yemem. Aç kalırım yine yemem. İşte bu sosyal duyarlılıktır. Blog sitelerinin kapatılmasının ardında çok başka şeyler var. Bilip bilmedne eleştirmek yanlış.
Tek tek yazıyorum ama okumadan işin içine dalıyorsunuz. Yazık gerçekten. Üzülüyorum sonra böyle konular açtığım için.
aylık 700 dolar geliri olan blogunuz gittiyse bunun için tepki göstermemek sizin ayıbınızdır. normal olan tepki göstermek ve ben de üzerime düşen sosyal sorumluluğu taşıyarak tepkimi gösteriyorum. blogspot'ta her blogun üst kısmında "bu blogu işaretle" butonu var zaten ve bu şekilde bloglar blogspot'a şikayet edilebiliyor. bu şekilde birçok blog kapatıldı bugüne kadar. siz de bu şekilde hakkında şikayet olan blogları kapattırabilirdiniz. yoğunluğa bağlı olarak belki uzun sürebilir ancak şikayetlerle ilgilendiklerini biliyorum. diyelim ki ilgilenmediler, bu durumda hakkında şikayet olan blogları tek tek engellersiniz, blogspot'u toptan kapatmak ne demek?

ve sorularıma hala cevap vermemişsiniz.

"benim aylarca emek verdiğim, para harcadığım, onca uğraşla güzel bir yerlere getirdiğim sitemde hiçbir illegal içerik yokken ne hakla benim siteme erişim engellenebiliyor? benim aylık ücretini ödediğim, vergisini verdiğim internet bağlantımla girmek istediğim sitelere benim adıma nasıl karar verilebiliyor? hangi devirde yaşıyoruz?"