vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web_Kale ye katılıyorum. Ayrıca söylemek istiyorumki ;
Adamlar tarihimize, askerimize, şanımıza , komutanlarımıza,Türklüğe Hakarete bulunuyor. Ve birkaç duyarlı sayılacak vatandaş bunları şikayet ediyor. Mahkeme bunu değerlendirip blogger a blogspota veya ilgili merciye iletiyor. blogspot mahkemeyi argo tabirle Takmıyor bile Tabiki bunun karşısında Mahkeme de gerekeni yapıp ttnete erişimin engellenmesi için emir gönderiyor.

Bu hukuki yönü bir tarafa adamlar tarihimize, askerimize, şanımıza , komutanlarımıza,Türklüğe Hakaret ediyor. Biz sonra çıkıp diyoruz ki neden benim blogum kapandı benim gelirim yandı ben neden mağdur oldum. Benim sitem ***** değildi kapandı diyosunuz. İyi de Sana bu altyapıyı hazırlayan kuruluş senin değerlerinle dalga geçiyor seni kale almıyorki. Bırakın kapatılsın sonuna kadar da kapalı kalması taraftarıyım bu blogspotun ve youtube.com un...

İşte mesajımı anlayan doğru bir vatandaş. SOnuna katılmasam da duyarlılığın bana yetti. Kapalı kalması çözüm değil tüm bloglar açılmalı lakin bu adamlara bir güç olduğumuzu göstermeliyiz.

Ben aylık 700 dolar kazandığım blogum gitti diye üzülmedim açıkçası. Öyle yerin ekmeğini yiyeceğime aç kalırım daha iyi. 200 lira verir bi blog scripti yazdırırım olur biter. (yazılımcı değilsem)

Kısacası dünya devi diye youtube google blogger beni kaale almayacaksa fişini çekeceksin. Bizim üzerimizden kazandıkları paraları siz düşünmüyorsunuz bırakın biz düşünelim sevgili arkadaşlar. Milyar dolarlık yatırımlar bunlar. Siz kalkmış 50 doların hikayesini okuyorsunuz bana. Gerçekten ayıp. Sizin milli değerleriniz 50 dolar kazanacaksınız diye satılığa çıkarılmadı.