Blogger kapatılınca çok üzülmüştüm ama bu yazıyı okuyunca daha da çok üzüldüm, içimizden biri evet bu işlerden anlayan hukukçu biri bloggerın kapatılmasını savunuyor. Millet de hukukçu diye teşekkür kuyruğuna girmiş, yazık.

Biz böyle bir arpa boyu yol alamayız. Oldu olacak interneti kapatın bari, millet mp3 de indiremez o zaman, ***** da seyredemez, kumar da oynatamaz, bilumum illegal olaya erişemez, ne güzel değil mi kesin çözüm.

Şimdi size şöyle söyleyeyim size hukukçu arkadaşım, benim ne kadar Atatürkçü biri olduğumu tüm arkadaşlarım bilir, hani yazmışsınız ya yunanlılar hakaret sayfası açmış bloggerda diye, o sayfalar muhtemelen ingilizcedir, siz şimdi güya çözüm bulup kapattınız ya, hadi tüm dünyanın erişmesine kapatsanıza o blogu? sonuçta global dil olan ingilizceyi kullanıyor, Atamızı kötülüyor, neden yapamıyorsunuz? Asıl hitap ettiği kitleden arındırsanıza madem bu kadar kolay!

Bir de işin şu boyutu var, şimdi bloggerda Atamızı öven 100 lerce blog var, Türk milletine yararlı olan binlerce blog vardı, Türk askeri ile ilgili kahramanlık sayfaları vardı, ee noldu şimdi onlara da erişemiyoruz, ne olacak şimdi, kaş yaparken göz çıkarmadınız mı?

Son örneğim: mecliste pkk'ya terör örgütü diyemeyen , gerilla diyen , pkk'lı öldüğünde şehit diyen, askerimiz şehit olduğunda öldü diyen, pkk lı evlerine taziyeye giden milletvekili var. Bu milletvekilinin dava sonucu belki millet vekilliği düşecek. Sen şimdi bu adam böyledir diye tüm meclisi kapatabilir misin? Bu örnek de aynıdır işte.

Mikropları temizleyelim, mikropların içinde yaşadığı temiz havayı değil.