İkinizin de görüşlerine kendi konum altıdnda uzun uzun cevaplar yazdım kardeşim. Hala kendi başınızın dikine gidiyorsunuz. Ben yasakçı bir zihniyette değilim. Ki benim anlattıklarım da mevcut yaşananlar anlatılıyor. Bi tarafımda uydurmuyorum asla. yaşadıklarımı ve yanlışlarınızı anlattım. Sizin yasa ya da internet ile ilgili bilgi tecrübeniz ne düzeyde çok merak ettim. Lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Acaba sen üzerine düşen sosyal sorumluluğu taşıyor musun?
Bakın biz üçünmcü dünya ülkesiyiz be bunlar normaldir. Bu bizim geri kalmışlığımızla doğru orantılıdır.
Bakın size Kanadadan bir öenek vereyim. Ben Kanadaya gittim gördüm yaşadım.
Oradaki sorumluluk anlayışının onda biri bizlerde olsa bu ülke iki senede kalkınır. Biz her şeyi devletten beklemiş bir milletiz. Yüzyıllardırda olay böyledir. Ya devlet başa ya kuzgun leşe deyip devleti halkın üstünde görmüşüz taa ki Atatürk gelene kadar. Devöeti devlet yapan ana unsurun millet olduğunu milletin de devleti yücelttiğini biliyor olmalısınız.
Kanada da her vatandaş birbirinden sorumludur. Bizdeki gibi aman onun ki gitit benimkine bir şey olmasın. Kalan sağlar bizimdir anlayışı yok. Eğer kendilerine ya da ülkelerine karşı bir duruş gördüklerinde toplanıp tepki koyuyorlar.
Şimdi soruyorum size?
İllegal olarak bloggerde maç yayın hizmeti veren ve Türkiye tarafından erişimi hukuken engellenen justin.tv davasını biliyor musunuz. Justin tv kapalı ama bloglarda erişim mümkün. Bu etik ya da değil ama bu düzende d smart bu işe milyon dolar koymuş ve haklarını arıyor ve kapattırdı. Hangi biriniz o online maç yayını veren blogları sosyal sorumluluk bilincinde şikayet ettiniz?
Bu sade bir örnek. Allaha peygambere küfreden blogları, Atatürke hakaret eden pkk yandaşlarının bloglarını görmediniz mi. Görmezsiniz çünkü szin ilgi alanınız değil. Haklısınız da ama bugün ülkemize düşman olan bazı pkk sempatizanları bu siteleri özellikle buluyor.
Son tango...,
Bloglar üzerinden pkk nın şifreli ayzılarla iletişim kuırduğunu biliyor muydnuz? Bilmiyorsanız azıcık bilgi sahibi olup ondan sonra benim yazıma ve yazımı olumlu bulup yanımda olanları eleştirin..
kardeşim iyi diyorsun da birilerini şikayet etmemiş olmamız bir blog camiasının komple engellenmesini gerektirir mi?? . İşte adamlar şikayet etmiş te nolmuş??? blogger olduğu gibi kapalı. Ben ahmetmehmet.blogspot.com u şikayet etsem ne????. adam tamamını kapatıyor.
biz sayfaların kapatılmasından ziyade kurunun yanında yaşın da yanmasından şikayetçiyiz.
hiçbir şey günahsız sitelerin kapatılmasına gerekçe olamaz.