Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaslar bana lisansi kendime ait olacak cms türünde bir script lazim istedigim gibi dagitip buradaki bazi müsterilerime sunabilecegim ve sizlerde son olacak fiyat istiyorum. Icindeki özellikleri sayayim.
1. Full kontrollü Admin paneli olacak
2.ayarlar bölümünden admin sifresini degistirebilecek, anahtar kelimeleri, aciklama vs. editleyebilecek
3.panelden yeni sayfa olusturabilecek (bunlar tinymce olacak)
4.actigi sayfalari görüp istedigini editleyebilecek veya siralanisini degistirebilecek (numara verilerekte halledilir sanirim)
5.baglanti (dost linkler) bölümü olacak
6.otomatik sitemap olacak (sayfalari db den cekecek)
7.örnegin tinymce ekledigi resimler lightbox gibi scripte baglanacak
8.dizayn olarak örnegin templates klasörü icinde bir index.php dosyasindan dizayni degistirebilecek türde (dizayn olarak bisey istemiyorum orasi bana ait. örnek olarak göstermek gerekirse avarcade türünde)
Baska özellik geleceginde fiyatta anlasilir sanirim. Istedigim özellikler bir cok cms de mevcut farkindayim ama ben bunun lisansinin bana ait olmasi icin istiyorum ve özellikle basit biseyler seciyorum. Kuracagim kisiler cok özellikli cmslerdeki gibi heryere girip karistiramasinlar.
Sunu belirtmek istiyorum. Script istedigim gibi olmazsa yapilacak degisiklikler (yeni eklentiler degil) fiyatin icindemi olur yoksa extra bir ücret talebimi? Simdiden sorayimda daha sonra sorun cikmasin.