Caner Yani Hesaplı Hostingle ilgili herhangi bi konuşma Caner yapıcak caner edicek gibi herhangi bir görüşme olmadığı gibi 2kere kesinti oldu siz aldıktan sonra bununla ilgili gerekli açıklamayıda yaptığımı zannediyorum.Burada söyleyeceğiniz herhangi bir yalanın bana veya MediaTasarım.Net'e herhangi bir zarar vereceğini düşünüyorsanız yanılırsınız.Tabiki memnun olan veya olmayan olucaktır hostingden bu taktir kullanıcıya bağlı siz memnun olmadıysanız siz bilirsiniz deneme süresi + kullanım süresi vererek hem gerekli denemeyi yaptırdık istediğiniz gibi hemde indirimli seçeneklerle istediğiniz şekilde ödemenizi yaptırdık.Başlangıçta şartları olabilicekleri söylediğimi zannediyorum.Bugüne kadar herhangi bir kesinti olmadı serverımız sağlam onun dışındada herhangi bir arıza veya kesinti olursa ki hiçbir hosting şirketi olamaz diye olmaz diye garantisini veremez bu işi bilenler bilir yani kesinti olamaz diye birşey olmaz.Bizim amacımız bunu en aza indirgemektir.2kere kesinti olmuştur 2sindede telekomdan kaynaklı sorunlardır ve gerekli açıklamada yapılmıştır.Hizmet verdiğimiz hostingde 1yıl boyunca hakkınız vardır.Silinsede silinmesede 1yıl boyunca size verilen hosting miktarını istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Hesabınızı siliyorum ama bu paranızın geri ödeneceği anlamına gelmez.Çünkü bu işler çocuk oyuncağı değildir gerekli açıklamayı ve şartları herzaman harfi harfine gerektiği anda yapmış olmamıza ragmen 2gün dururum paramı alırım 2günde başka yerde dururum mantığı ile düşünmenizi kınıyorum.Sonuçta herkezin belli bir hesabı belli yerlere ödemeleri ve düşünceleri vardır.Herkez elinde parasının durmasını ister ama bunun için oyunlar yapmasına gerek yoktur.Hesabınızı siliyorum istediğiniz zaman tekrar aktif hale getirilip kullanabilirsiniz.Bu konuda daha fazla konuşmama gerek yok gereken şeyleri söylediğimi sanıyorum...
İyi Geceler
MediaTasarım.Net
GoLDeNLaNd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce bir süre denedim 5-6 gün kadar baktım sorun yok sonra peşin para vererek hizmet almaya başlamıştım ki bi kaç defa forumum açılmamaya başladı .Sorduğumda Caner (hesaplı hosting kurucusu) ilgilenecek caner yapacak diyordu...Forumum yeni yeni hit almaya başlamışken sitenin kapalı kalması çok kötü oluyordu forumcular bunu çok iyi bilir ,ben kendisine artık birlikte çalışmak istemediğimi ayrılmak istediğimi hesabımı kapatmasını söylememe rağmen 1yıl boyunca ister hizmet alırsın ister almazsın siten vpsm de duracak diyor .Bu nasıl iş ben kendi isteğimle çıkmak istediğim halde nasıl hesabımı terminate etmiyor .Melih yaptığın çok ayıp ve bunu sana yakıştıramadım sms de belirttiğim gibi şikayet konumu da açtım bunu sen istedin