merhabalar.. arkadaşlar ben bura ile çalışıyorum 1 sanıye bıle kesıntı gormedım aşalağamaya calısan arkadaşlarıma seslenıyorum neden kendı eksıklerınıze bakmıyorsunuz? nıcın bu tur ısletmelere moral verıp destek verıp buyutmek yerıne sadece kendınızını ıyı gosterıp arkadasın ıslerını baltalıyorsunuz? once kendınıze bakın! Kım dört dörtluk soylermısınız yazan cogu arkadaşlarımız sankı cok mu buyuk sırket ne yanı i.tescilmi godad.. mı?? allah askına yorumlarınıza dıkkat edın kırıcı olmayın kendı dc nız neresı ? once kendınızı gosterın resımlerınızı ekleyın bak bu daha ıyı olur demek yerıne sadece alay edıyorsunuz sız bu yollarda degılmıydınız? dırekmı uctunuz annenızın karnından datacenter sahıbı olarakmı dogdunuz ayıp ya ayıp bıraz destek cıkalım bırbırımıze bıraz bırşeyler bılıyoruz yaptık dıye havalara gırmeyelım alcak gonullu olalım o kotuleyen arkadaşlar evet sızın datacenterınızın resımlerını beklıyorum görelım bakalım mıkro hostıng arkadaşmızda sızın resımlere bakarak eksıklerını tamamlasın hadı bakalım beklıyoruz .. Unutmadan bazı arkadaşlarımızın amacı galıba arkadasın satısı baltalamak kendı satmak ama bana rh 250 ytl fıyat versın bu arkadaşta aynı versın bu arkadaştan alırım ben sunucuyu sımdı yaptıgım gıbı ...(sozu ustunuze alınmayın yarası olan gocunur )ey arkadaşlarım bazılarınız musterıyı sallamıyorsunuz bıle ticket atın vs. vs.. msn den baksanız bırazda alçak gonulluluk yapsanız belkı daha cok tutulur sevılırsınız ınsanlar tarafından ıs yaptırılmak ıcın degılde gerçekten saygı duyularak konusulursunuz hadı hepınıze hayırlı calısmalar
Enlem Bilgisayar Mersin.....
NOT=Bu sözleri üzerine alınan arkadaşlarım zaten belırttıgımız tıp yer saglayılardandır=)) Lutfen bu konusmaları ustune alınmayan konusmasın!=)