Dün bu kampanya yazısını r10 yeni mesajlarda görünce mesaj atmıştım bugun yine yeni mesajlarda şaşırdım.. konu nerden nere varmış...
Öncelikle şunu söyleyim 3-4 aylık süreçte birçok yerden reseller yada host aldım. Hatta isimlerinde yazayım Noktahost kebirhost, awtservers ve webabi bunların hepsini aynı zamanda aldım..
Awtserver ve noktahosting hiç kesilmedi ve son derece hızlı.. kebir birkaç kez kesildi ama çabuk düzelttiler.. Şimdi faaliyet belgesi olan ve fatura kestigini söyleyen webabiye gelelim forumdada araştırırsanız zaten çok şikayet var kendileri hakkında.. şu ana kadar sitemlerim 3 hafta üzerinde kapalı kaldı. adamlara söylüyorum hiç umursamıyorlar çogu zamanda telleri kapalı. sunucular açıkken tel açık.
Gelelim fatura olayına. Ben vergiyi devlet benim haklarımı korusun diye veririm. Webabiden yedeklerimi alamayınca

mahkemeye başvurayım nasıl olsa istanbuldalar adresleride yakın diye şikayette bulunayım dedim yetkili bana dedi hiç bişey olmaz boş yere davalarda süründügün kalır bir sürü paranda gider dedi.. haklı çünkü birkaç ay önce Bimeksten KDVsini faturasını ödeyerek aldıgım Medion marka notebookun touchpad'i klavyenin tam ortasında degil sagına yakındı ve tasarım hatası var diye bimekse gittim geri alamadılar çünkü bütün seri böyleymiş yani standart hata oldugu için hata sayılmazmış medion temsilcisi anateche gittim onlar zaten hiç iplemediler firmada degilmiş zaten pazarlamacılarmış...
Bende Tüketici haklarına gittim başvurdum

kaç zaman geçti ne arayan ne soran var...
Amerikada vergilerini ödüyorsun ama her türlü hakkını devlet söke söke alıyor.. Aynısını smile adsl ilede yaşadım ondanda bişey çıkmadı..
Sonuç KDV bu ülkede sadece kazık hakkımı devlet savunmuyor

savunsada mahkemeler milyarlarca para istiyor.. Ne diyim düzensizlik düzen olmuş
Şimdi buraya fatura yazan arkadaşlarında çogunlugu hostcu gördügüm kadarıyla arkadaşa gıcıklık olsun diye yazmışlar ama eminim kendileride kesmiyor.. zaten bende istemiyorumya oda ayrı konu .