Vergi levhası almayıp, vergi levhasına da bu işi ekletse olabilir.. Fakat firmanın söylediği konular mantıksız.

" Dolayısıyla Awtservers olarak her müşteriye fatura kesme yükümlülüğü doğmaz. " Böyle bir oluşum olmadığı için Awtservers olarak fatura kesilemez.

Fakat yinede bunu geçersek

" Yani Awtservers markası kendi başına bir firma değildir fakat bir firmanın himayesinde hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiyi 03122299216 No' lu telefondan bizzat AWT Reklam Ajansını arayarak alabilirsiniz. "

AWT Reklam Ajansı nın himayesinde olduğunu belirtiyorsunuz, ki ayriyetten firmanın bütün vergi sorumluluklarını yerine getirdiğini söylüyorsunuz, Vergi yükümlülüğü olan bir firma alt bir ( Vergi levhasına ekletilmemiş olsa dahil, ki böyle bir oluşum imkansızdır ) oluşumuna kesinlikle müşteri istemese dahil fatura kesmek zorundadır.

Bir başka bir konu ise

" Birde şunu hatırlatmak isterim ki bizimle çalışan müşterilerimiz hayatlarında hiç olmadıkları kadar memnunlar ve çok uzun süreler bunu daha da geliştirmek için çabalayacağız. Sanırım önemli olan bu...

Eğer dersenizki; bu lafları çok duyduk iki gün sonra ortadan kaybolmayacağınız ne malum? İşte o zaman az evvel ki konu önem buluyor. Awt Reklam ajansı'nın markasıyız, aynı ofiste aynı masalarda çalışıyoruz. Awt'nin adreside telefonuda bellidir, sabittir. Saygılarımızla.... "

bu konuya değinmek istiyorum vergi levhası ile bunun arasındaki bağlantı nedir acaba bunu açıklayabilirmisiniz ? Bütün bu soruları buradaki hiç bir insanın kafasında en ufak bir soru kalmasın diye soruyorum, sanırım bütün bu cevapları verdikten sonra kimsenin ağzı açılmayacaktır. Yazdığım bu yazıda herhangi bir hatam oldu ise lütfen beni bilgilendiriniz.

Teşekkürler..