Merhabalar Güzel Kardeşim. Öncelikle ilk mesajın hayırlı olsun..

Projelerinin olması çok güzel ve inşallah istediğin yerlere en kısa zamanda uğraşırsın sorduğun sorulara gelecek olursak.

Açık arttırma sitesi için öncelikle bir script yazdırmaya ihtiyacın olacak bu scripti tüzel bir kişi ( çok iyi kodlama yapabilien ) yada referansları sağlam güçlü bir firmaya yaptırabilirsin. Script işini hallettikten sonra sıra gelecek hackersafe ye sitesine girip üye olacaksın satın alacaksın ve kurulumunu yapacaksın bu çok şaşalı bir iş değil kendinde halledebilirsin.

Cep Telefonu doğrulaması için scripti yazdıracağın kişi/firma ile görüşeceksin ve böyle bir özellik ekleteceksin. Daha sonra toplu mesaj satan firmalardan ( akınsoft Vs vs ) sms paketi satın alacaksın.

SSL sanal pos alacaksın bunun için bankalara başvurman gerekiyor ve bir firma olman şart sanal pos 1-2 yıllık firmalara çok zor verilen bir uygulama diyelim bunu aldın zaten sanal pos için ssl alacaksın bu bir sanal pos şartı rapidden bunuda temin edebilirsin

kullanıcı sözleşmesi içerik vs vs bunlar site açıldıktan sonra yapılacak işler.. yani oraya daha çok var.

Vergi işini zaten firma olacağın için bütün giriş ve çıkışlarını kontrol edeceksin buda çok çok ayrıntılı bir iş. bunu etrafında bir muhasebeci varsa ondan daha ayrıntılı alabilirsin.

Bunlar senin sorduklarınd benim tavsiyelerim ise girmek istediğin konu gerçekten çok zor ve meşakatli bir iş mali yönünü ne kadar kaldırabilirsin bilmiyorum ama hemalhemsat dahi gittigidiyorun karşısında duramıyor. reklam ve kuruluş maliyetleri senin için en az 100.000 Ytl olur oda en az rakamlar.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Ben bu tarz bir mesleğin içerisinde olduğumdan dolayı zorluklarını iyi biliyorum. Karar Senin..