merhabalar,

öncelikle şunu sorarak başlamak istiyorum, forumum da (Bilecik Üniversitesi Öğrenci Platformu • Bilecik Üniversitesi Öğrenci Platformu) Toplam 6555 mesaj | Toplam 436 başlık | Toplam 1649 üye bulunuyor, bu istatistiğe göre impex ile geçiş yapmayı mı tercih etmeliyim yoksa sıfırdan mı kurayım? forumda üç beş konu başlığının dışında da yararlı birşeyler yok, yada sadece üyeleri mi taşımalıyım? bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim... (not: sıfırdan kuracak olursam 1649 üyeden çoğu kayıt olmayacaktır, nankör öğrenci milleti işte, ama reklama gidince bilmeyen herkes gelecektir, ayrıca ikisi de açık kalabilir yavaş yavaş vBulletin kurulu olana yönlendirebiliriz...)

daha sonra başlıkta da yer alan soruma geliyorum, impex ile geçiş yapmak istedim ama türkçe karakter sorunları had safhada ayrıca bazı forumlara girdiğimde konu göremiyorum, anasayfada son yazılan mesaj oluyor ama içeriye girdiğimde konu olmuyor, phpbb3'te admin olan kişi ise giriş yapmak istediğinde yasaklanıyor ama bunu vBulletin'de admin atayarak çözdüm diyebilirim, tüm üyeler giriş için şifre isteyecek ve sorun çıkarsa çözümü için çalışıp duracağız...

hem fikirlerinizi hemde çözüme ilişkin bilgilerinizi bekliyorum, teşekkürler...