arkadaşlar ( en başta bu benim düşüncem alınan -rep vermek isteyen varsa kollarına kuvvet )
bizim insanlarımız karşılıksız hiçbirşey yapmaz.
forumum var neymiş 2k kişi girdi konuyu okudu istedigini aldı bir teşekkür bile etmedi.
zaten bir teşekkür işin o işi yapıyorsan yapmaman lazım..
bir insandan zorla bir teşekkür alma ne kadar doğru onu bilmeli
ama bizim insanımızın o zihniyetten kurtulacagını sanmıyorum
zaten buda onların sorunu 20k üye olup boşuna üye olan insan olacagına 1 kişi olsun foruma takıldıgı için üye olsun.
Hazırcılık olayınada değinmek istiyorum
umarım üstte yazan arkadaş yanlış anlamaz sadece düşüncelerimi yazıyorum
hazırcılık olayı apayrı bir yalan. Yalan evet neden mi? bir kere zaten paylaşım yapıyorsunuz
siz sitenizde program yayınlıyorsunuz biri indirip teşekkür ettiğinde hazırcılık olmuyor da teşekkür etmediğinde mi oluyor. Lafım öyle düşünen arkadaşlara sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
Eğer foruma takılan kişi vb.. birşey istiyorsanız forumlarınızda program vb.. bilgi yayınlamayın tartışma forumları acın. Sadece tartışma. Eğer bir paylaşım yapıyorsanız karşıdan birşey beklemeden yapmalısınız ki ozaman bilinçli bir paylaşımcı olduğunuz anlaşılsın. Teşekkür isteme olayı forumlarda rep isteme olayı ile aynı aslında insan düşündüğünde. Biri paylaşım yapıyor rep pls rep rep yazıyor altında aslında o sizin ile birşey paylaşmak istemiyor sadece rep istiyor.
Neyse.. İlk önce paylaşmayı öğrenmek lazım.