Bu konuda yazacak kadar profesyonel çalışmıyorum ama aynı şeyin inşaat müh. için de olduğunu bilmelisiniz. Aylık 300-500 ytl'ye müh. çalıştıran firmalar peydah oldu. Bunu gören inşaat müh.leri de artık birşeyler yapmak istiyorlar ve düşük fiyata çalışan müh. görmek istemiyorlar. odalar filan var ama onlar da siyasetten başlarını kaldıramamış durumdalar. Demek istediğim dernek-sendika türü şeyler de bir zaman sonra amacından sapıyor. Ben 22 yaşındayım, şimdi söyleyeceğim şeyi organize edebilirim ama benden daha büyük abilerimiz de vardır. Onlardan r10 türü bir webmaster sitesi yapıp (forum değil) kendilerini ispatlayan webmasterlara referans olmasını istiyorum. Ayrıca bu webmasterların, kendi belirlediği minimal fiyatlardan daha düşüğe çalışmamasını da sağlamalı, temin etmeli. Kalite orada olacaktır ve kaliteli iş yaptırmak isteyenlerle kaliteli webmasterların biraraya gelmesi sağlanacaktır (her ne kadar bir süre buraya alınmayacak olsam da ) Bilmiyorum böyle birşey yapmak çözüm olur gibime geliyor.