Ögle tatilinde bir kızın bilgisayarını kurcalıyım dedim işte sonuclar

Kaçıncı hükümet ihtidarda?
Söylentilere Göre 60. Hükümet Bende Seocuların Yalancısıyım
güldür beni fıkra
Emredersin Sahip
key ödemesini alamıyorum
Alırsın Güzelim Alırsın Evladım
hamilemiyim ?
YOk Sen Dogurdun Bile Maasallah Nur Topu gibi Bi Oglun oldu
adetten 20 gün sonra hamile kalınır mı?
Ne Oldu Haydar Dümen İstifamı Ettiki Bana Soruyorsun 
felder ilacı
hangi parfümü alsam
Tenine Daha Çok Baharat Özlü Parfümler Yakışıyor Bence Dolce Yada 8x4 Al 
cam film yapan yerler tuzla
Bak Şimdi işyerinden Cıkıosun 100 metre Düz git Sonra GÖrdügün Soldaki İlk Sokağ'a Gir tahminen 200 metre sonra sagda bakkal hayri amca var ona sor gösterir
biliyor musun yarışmasının cevapları
Niye Hile Yapıp Aptal olmadıgınımı İspatlayacaksın
google türk filmi nasıl indirebilirim
Önce 3 kuluvallah bir elhem okuyacaksın sonra 7 hamamda 40 tas su dökünüp 7 farklı camide 7 teravih namazı kıldıktan sonra 3 gün oruc tutup telli baba oruc baba ve bildigin minumum 7 türbeye gidip birer gece uyuyacaksın... 
nerede çalışsam
murat can ( bu ben oluyorum beni neden aramışsaa
) İlk kez 1998 yılında ortaya çıkan ve işyerindeki googlede abık sabuk arama yapan bayan iş arkadaşalrını öldürüp denize atan oldukca zeki yakalanması imkansız sürekli kılık degiştiren asla yakalanamayan ve asla yakalanamyacak olan her sefeirnde farklı meslekler içerisinde bulunup farklı şehirlerdeki kadınları öldüren seri katildir. ilk cinayetini 1998 agustos ayında işleyen murat can polislerin öldürülen kadının bilgisyarında yaptıgı incelemede kadının en son "Telefon Çalıyor Kim Arıyor" seklinde arama yaptıgını tespit etti. ondan sonra ki cinayetlerde öldürülen kurbanlarin bilgisayarlarinda yapılan incelemelerde polis " sevgilim mavimi sever yeşilmi" "bizim evin adresi" " yesil gözlü cocugun telefon numarasi" gibi sayısız aramalarla karsılastı. Adı Bilinmesine Karsı Yakalanamayan Seri katilin En Büyük Zaafı Pagerank'dır.Eger KAdınsanız Sakın Sacma Sapan Aramalar Yapmayın Sıradaki Kurban Siz olabilirsiniz.. ( Yok abi Birdaha Bu Aramaz )
Herhalde Google Canlı Kanlı Bişi olsa Böyle Cevap Veriridi