Merhabalar arkadaşlar..
Öncelikle şunu belirtmeliyim bu satışı yapabileceğim başka yer olmadığı için script satışı bölümüne açtım konuyu.. Aslında bu scripte, scriptten çok modül diyebilirsiniz. Çünkü site içerisine entegre edilen bir script..
Script özellikleri:
1-Full SEO ludur. (Zaten adı üzerinde SEO scripti)
2-Yönetim paneli mevcuttur.
3-Yönetim panelinde eklediğiniz kelimelerde sizi üst sıralara taşımakta ve bu doğrultuda hitinizi artırmaktadır.
4-Bu modül üzerinden bir tasarım sayfası hazırlayarak yönetim panelli bir sitede oluşturabilirsiniz. (Bu özelliği ile çok amaçlı bir script olmaktadır.)
5-Scriptin en önemli özelliği
Google'a türkçe karakter indexletebilmesidir.
Scriptin kullanımı:
Google da üst sıralarda olmak istediğiniz kelimeleri yönetim paneline çok kolay bir şekilde eklersiniz. (Bunu bilgisayar başına oturup yazı yazmayı bilen herkes yapabilir.) Gerisini sistem otomatik olarak yapmaktadır.
Scriptin zararları:
Bunları belirtmekte fayda görüyorum... Öncelikle sitenizle alakalı kelimeler yazmalısınız. Sitenizle alakası olmayan kelimeleri eklediğinizde Google tarafından keşfedilip ban yemeniz kaçınılmazdır. Sitenizle alakalı kelimeler eklediğinizde hiçbir zararı yoktur.. Aksine faydasını mutlaka görürsünüz...
Scripti hiçbir yerde bulmanız mümkün değildir yani warezi yoktur.. Kendi yazılımımızdır. Script satmayacaktım sadece kendi sitelerimde kullanıyordum ancak acil paraya sıkıştığımdan dolayı satacağım..
Bir modül olduğu için demo veremiyorum ancak daha önceden kurduğum
Medikal Dünya - Eksen Medikal (0216) 305 11 45 | Medikal, Hasta Karyolası, Tansiyon Aleti, Tekerlekli Sandalye adresinde inceleyebilir hatta medikaldunya.net site sahibi olan Eksen Medikali sitesindeki numaradan arayıp referans alabilirsiniz. Siteye girdiğinizde altta gördüğünüz linkler bu script sayesindedir.
Örneğin orada eklenmiş bir kelime "ortopedi malzemeleri" kelimesi bu kelimede medikaldunya.net Google da 2. sayfadadır.
Ayrıca sistem PHP olduğu için siteniz, PHP tabanlı yada HTML ise linux hostta kurulu olmalıdır.
Scriptin satış bedeli: 80 YTL
Ayrıca sorularınız için PM atabilirsiniz..