gentleRain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru, nihayet onların da mesela dinleri var, zina yasak falan filan. Hristiyan kızı deyince hepimizin aklına ABD filmlerindeki takımın tüm erkekleriyle yatan ponpon kızları geliyor ama öyle değil.
İkincisi, benim en acı deneyimim, bahsettiğin kibir meselesinde oldu. Tüm sevgililik deneyimimiz boyunca farklı olduğunu sandığım eski kız arkadaşlarımdan birisi gittikten sonra farklı olmadığını gösterdi.
Elidor reklamları var ya hani, saçını savururken yoldaki arabalara kaza yaptıran kızlar. İşte o reklamların Türkiye'de fazlaca oynamasının, Hande Yener'in eski şarkılarındaki sevgiliye laf sokma sekanslarının bizim müziğimizde çok omlasının sebebi de bu kızlar.
Evet özellikle genç kızların dinlediği şarkılara bakarsanız hep bir erkeği küçümseme hep bir ezme acı çektirme yanlarını da görüyoruz. Acaba bu topraklarda yüzyıllarca harem olayının gerçekleşmesinden dolayı bizim kızlarımızda bir harem kompleksi ve şimdi sahip olduğu imkanlarla yüz yılların acısını çıkarma isteği mi yatıyor bilinçaltlarında hep merak etmişimdir.Ayrıca iddia ediyorum yabancı kızların bağlılığı oldukça ve oldukça sağlamdır çünkü hayatın farkındadır ve bazı şeyleri önceden yaşamış bilincindedir, bizimkiler gibi yaşamadığı şeylerin bastırdığı duyguların acısını çıkarmaz gizli kapaklı işlere girme olasılığı daha az gibi geliyor bana.