Bu cevabı kabul etmiyorum.Madem Google tarafından bile önemsenen büyük bir sosyal dizin projesi DMOZ, o zaman imkanları da ona göre olmalı.
Bunu alma onu alma, ötekini alma nereye kadar gidicek ki?
Herkes kendi uğraştığı kendi yeterliliğinde olan yere başvurur ve bu GÖNÜLLÜLÜK esasıdır.Kimse DMOZ da editör olarak kendisini ispatlamaya çalışmaz.Kaldı ki başvuru formunu doldurmak bile herkesin zaman ayırıp uğraşacağı bir konu değil.
Bugün Wikipedia'ya ya bile insanlar dilediği gibi yazı girebiliyor ve bunun denetleme mekanizması da Wikipedia'ya göre gelişmişse, aynı şey DMOZ da da olmalı.
Bugün binlerce insan tek bir projeyi, birbirlerini görmeden internet üzerinden geliştirebiliyorsa, yazdıkları kodlar ile projeye katkıda bulunabiliyorsa, DMOZ gibi büyük bir sosyal dizinde bunu pekala başarabilir.
Eğer sizin dediğiniz gibi kötü niyetli bir kişi olsa, bahsettiğiniz adımları izleyerek bir süre sonra zaten istediğini elde edebilir.
Bilmiyorum ordaki bölüm madem çok iyi güncelleniyor, o konuda büyük Türkiye'nin ilk 10 siteleri bile yer almıyor.En son 2005 yılında güncellenmiş, birçok linki çalışmayan birçok siteyi o zaman orda neden tutuyorlar.
Sonra insanlar DMOZ şöyle DMOZ böyle diyince, "Eee napalım GÖNÜLLÜ editörler var.Beğenmiyosan editör ol" diye bir savunma mekanizması çalıştırmasın.
Adamın hayatında bir kere bile girmediği KADIN SİTELERİNE editör yaparak, gelişmesini bekleyerek, DMOZ kalitesini arttırmayı hiç beklemesinler.
Diyeceklerim bunlar.Siz kendinizi haklı görüyor olabilirsiniz.Varsın öyle olsun.Size saygı duyarım.
Neyse, ben iyi niyetle orayaı adam ederim düşüncesi ile başvurmuştum.Fakat zihniyetin böyle olduğunu bilse idim, zaten başvurmazdım.