takilberime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben iş başvurusunda bulunmuyorum ki.
Bakarlar, iyi değilsem kapıyı gösterirler.Buna birşey diyemeyeceğim.
Madem gönüllü ilkesine göre çalışan bir yapı DMOZ, o zaman ben anlamadığım kadın sitesine editör olup ne yapıcam.
Herkese kapımız açık diyorlarsa, herkes kendinin yeterli olduğu alana başvurur.Bundan doğal ne olabilir ki.Üstelik ben, iyi niyetle o kategoride Editör yok diye başvurdum.Ne yani, Google'a Lead Engineer olarak başvurdum da, önce programcı olarak girin demek gibi birşey olmuş bu cevap.
Düşük kategoriden başlayıp iyi yerlere gelmek bana saçma, bu zihniyet DMOZ da da varsa zaten, uğraşmam bile.
Size göre saçma ama dmoza göre değil. Sizin başvurunuzda yazdıklarınızın doğru olduğunu nerden bilecekler? Bugün r10a bile yönetici alınırken geçmişte yaptıkları, geçmiş mesajları göz önüne alınarak yapılıyor.
Dmozda küçük bir kategoride yaptığınız düzenlemelerle kendinizi kanıtlayacaksınızki başka kategorilere geçebilesiniz. Sizin mantığınızla alım yapsalar direkt meta editör olarak almaları lazım pek çok kişiyi.
Herkes yeterli olduğu alana başvurur diye vurgu yapmışsınız ama bunu dmoz editörlerinin görmesi için dmozda düzenlemeler yapmanız lazım. Çok önemli bir kategoriyi gidipte ne yapacağı belli olmayan birine vermemekte haklılar çünkü sizi tanımıyorlar. Siz nekadar iyi niyetli olsanız bile sizin gibi olmayan çok kişi var. Bunların hepsini editör oalrak alındıklarını düşünürsek içinden çıkılamaz.
Deneme - yanılma mantığıyla çalışmıyor dmoz. Bakarlar iyi değilim atarlar düşüncesi olmaz maalesef. Çünkü üst editörler 7/24 yeni gelen editörleri takip edemezler. Siz rakip sitelerinizi çaktırmadan belli sebeplerle silip kendi sitelerinizi ekleyebilirsiniz.

Ayrıca sadece bu kategoridemi bilginiz var? Başka ilgi alanınız olan hiçbişey yokmu dünyada? Yani adamlar herkese kapımız açık diyor diye her başvuruyu kabul edecekelr değil ya. Ordaki forma bilgilerle ilgili biton yalan sığdırmak çok zor olmasa gerek.

Ayrıca başvurduğunuz kategorinin en altına bakarsanız Son güncelleme: 20 Ekim 2008 Pazartesi, 20:06 PT yazıyor. yani yıllardır güncellenmeyen bir kategori değilki ? Ve adamlar haklı. Yeni bir editöre teslim edilmeyecek kadar önremli bir kategori