arkadaşlar benim 2.5 senedir calısmakta oldugum firma websahibi....

ancak son bi kac aydır o kadar cok sorun yaşamaya başladımki..

en başlarda sitemi benim bilgim dışında başka bir servera taşıdılar ve eski port passwordlerini kullandıgım için ihtiyacım oldugunda panele giremedim, yeni taşıdıkları server beni hergun 2 saat sistemde kaldıgımda banlıyordu ve siteyi goremiyordum; açıklama şöyle sistem sizi saldırgan olarak algıladıgı için gecici olarak yasaklıyor sizi...

bu ne saçmalıktır ya... duzeltin arkadasım beni eski servera taşıyın....

daha farklı bir servera gectik artık sorun kalmamıştı taki dun sabaha kadar yine bana danışmadan barındıgım server kapatılıp baska bi servera geciyoruz ama bu kez veritabanı siliniyor...

elimde yedek yok pc formatlandıgı için bulabildigim en yakın yedek ise yaklaşık 3 ay öncenin, 3 ay önce sitenin alexa degeri 7.000.000 dan 353.940 a,
google indexi 1200 den 49.000 e, pr0 = pr1 e, gunluk hiti 50 iken en son gecen gun sayyac verilerine goz attıgımda hitin 450 oldugunu gorup emeklerimin geceleri uykusuz kalmalarımın boşa gitmediğini anlayıp derin bir nefes cekmiştim....

benim amacım gercekten hem kendi zamanımı kendi sitemde gecirmek hemde başkalarına faydalı olacak paylaşımlar sunmak, siteme bir kez dahi reklam almadım link satmadım...

şimdi ben ne yapacagım, bir cok kez r10 postcularıyla calısıp hosta odediğim paranın fazlasını ödedim...

- eger bir taşıma işlemi yapılacaksa sorulması gerekmezmi??
- taşıma işlemine gecmeden önce yedek almaları gerekmezmi??
- eger benim sorunum giderilmez ise ne yapmalıyım?

çok tesekkur ederim zamanınızı aldıgım için özür dilerim..