Yazmayayım yazmayayım dedim ama sevgili başkanımız dolar için hamdolsun olacağı yerde dediğinden sonra dolar piskopata bağldı.. Bir ülkenin başkanı ne amaçla doların kendi ülkesinin parası karşısında değer kazanmasını ister uzun uzun düşündüm bir anlam çıkartamadım
Biz firma olarak insanların kendini güvende hissetmesi için döviz kullanmamaya tüm satılan ürün ve hizmetlerin Türk Lirası cinsinden yapılmasına özen gösteriyoruz.. Bugün 32$ ye mal edilen ve KDV dahil şekilde 40 YTL ye satılan cPanel kontrol panelinin bize maliyeti kdv dahil 64 YTL oldu her ay direkt olarak 3600 YTL zarar demek bizim için. Bu güne kadar edindiğimiz bu prensibi yinede bozmaya gayret göstersek de şu hamdolsun lafını aklımdan çıkartamıyorum sinirlerim bozuluyor
Merkez bankası yarın bu duruma el atacakmış bakalım doların seviyesi ne olacak seans başında hepimiz göreceğiz. Alınacak bir ton cihaz var 1 haftadır doların düşmesini bekliyoruz..
Allah Yurt dışı ile çalışan webmaster arkadaşlarımıza sabır versin artık € kurulu direk fiyat x 2 şeklinde hesaplıyorlardır