Şu anda Irak'ta, amerikan askerlerinin çevresinde kürt birliklerden oluşturulmuş Irak polisi bulunmakta. Irak'ta herhangi bir karışıklık anında Irak Halkı bu ablukayı geçemez ve conilere hiç birşey olmaz. coniler ise Kardeşi Kardeşe vurdurup kardeş kanı dökecekler. Üzüldüğüm noktada bu. Sonrada elin yankisi gülecek. Amacına ulaşmış, kendisinin başedemediği grupları birbirine düşürüp kurtulmuş olacak. Gözünü petrol bürümüş dürzüler kalkıp cehennemin dibinden Irak'a geliyorlar ve burayı karıştırıyorlar. Üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum.

Yorumlarım Saddam Hüseyin'in idamı olursa sonrasında olası yaşanacak şeylerin kendimce yorumlamasıdır. İdamı destekleyip desteklemediğim hakkında yorum yapmıyorum.

Bunu abede hep yapıyor. Benzerini ülkemizde de yaşadık. Bir gün önce Ülkü Ocakları'na saldırı yapıyorlar, ertesi gün Cumhuriyet Gazetesi'ne saldırı yapıyorlar. Bu sefer kimse dolduruşa gelmedi fakat geçmiş zamanlarda Gazi Mahallesi'nde kahvehane taranması v.b olaylar oldu. O zaman insanlarımız çok kolay dolduruşa geliyordu. Ortalığı karıştırıp çekiliyorlar. Karşıt görüşler birbirine zarar veriyor. İnsanlar arasında ayrımcılık, ırkçılık oluşmasına neden oluyorlar.