Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Sonuna kadar katılıyorum buna ama bu durumu bu hale getirenler yine malesef içimizden birileri, adamın biri bir script istiyor bakıyorum 1 hafta mı alacak kaliteli bir iş sadece kodlamasına 500 YTL teklif veriyorum, adam bana niye bu kadar uçuyorsun bir başkası 100 YTL teklif verdi diyor. Yani bu duruma sebep olan içimizdeki kendini bilmez, editci olduklarına inandığım, yada sağdan soldan kod alarak kopyala yapıştırla birşeyler yapmaya çalışan kişilerdir. Allaha şükür bizim dışarıdan yine gelirimiz var, sitelerimizden ve real olarak görüşerek aldığımız işlerden ancak bu durumda olmayan arkadaşlarında aramızda olması muhtemel ki en çok onlara yazık oluyor, ekmekleriyle oynanmış oluyor. Bu işi bir grup oluşturarak yapmak mümkün ancak diğerlerinede hukuken ve mantıken bir şey diyemeyiz çünkü serbest piyasa ancak onların yaptıkları ile bizim yaptıklarımız arasında büyük farklar olduğunu, güvenilir olduğumuzu bir şekilde ön plana çıkarmakda bir noktada faydalı olacaktır... Bu arada bu konuya systurk e katılıyorum diye yazan arkadaşlarımızdan da piyasa kıran ucuz fiyat verenler var aramızda, lütfen önce kendileri bu dediklerine inansınlar sonra burada yorum yapsınlar...!