Knight Online'dan çok büyük bir başarı!
Yıllar öncesine açılan Knight Online yavaş yavaş gelişti ve en sonunda Forgotten Frontiers sürümünü çıkarttı! fakat bunun iyi ve kötü yönleri var kötü yönleri ise oyun geliştikçe küçük çocukların daha çok oynayası geliyor. İyi yönleri ise daha gelişmiş bir oyun görmek.

Bu sürüm ile ilgili Resmi sitesindeki açıklama;
Alıntı
Merhaba Sovalyeler,

Sunucular kullanima acildi!

Knight Online Ekibi, sunucularin kullanima acildigini ve Forgotten Frontiers Expansion’inin cikisini sizlere bildirmekten gurur duyar! En az sizler kadar bizler de bu yeni expansionla ve kesfedilmeyi bekleyen yepyeni iceriklerle tanismanin heyecani icindeyiz. Tekrardan, bizlere beta donemi boyunca testlerde yardimci olan herkese en icten tesekkurlerimizi sunuyoruz. Sizler olmadan bunu basaramazdik. Bu expansion’in, Knight Online tarihinin en iyisi oldugu dusunuluyor. Umariz, sizler de bizler kadar eglenirsiniz. Hersey Knight Online’in gelecegi icin!

Beta dosyasini yukleyenlerin tekrardan baska bir yukleme yapmasina gerek yoktur. Oyun, kullanima acildigi an kendini yenileyecektir. Eger bu dosyayi henuz yuklemediyseniz,
bu
linke tiklayarak bu islemi gerceklestirebilirsiniz

Knight Online Ekibi
Kaynak: Official Knight Online World Website - News

Bu sürümün çıkmasına bende sevindim aslında birazda üzüldüm yaklaşık 4 yıl öncesine kadar oyun o kadar zevkliydiki şimdi ise battı gibime geliyor herkezde aynı şeyler çoğunlukla bebekler yani 6-7 yaşındaki çocuklar oynuyor fakat her ne olursa olsun bana göre Knight kadar güzel bir oyun yok. Tabi bu sürüm her sitede her yerde konuşuluyor. Daha fazla uzatmanın anlamı yok bence İndirme linkini versek iyi olcak

Cilent'ı indirmek için; Official Knight Online World Website - Download Client
Resmi web sitesi; www.knightonlineworld.com

İyi oyunlar şovalyeler