Merhaba Arkadaşlar

Kaç senedir foruma üyeyim ve kaç senedir internetle uğraşıyorum.Bu forumda birçok kişiyle çalıştım ve birçok kişiye reklam verip script ve site sattım.Ücretli script kısmına da açıldığı günden beri takılmaktayım.Yalnız son günlerde takip ettiğim kadarıyla herkes kendine özel bir script yazdırmak istiyor pekibütçeye gelince işin %10u bile olmayan paralar teklif ediyorlar sonra da biz kızdık mı neden bu kadar pahalı yok neden böyle davranıyosunuz tarzında laflar söylüyorlar.Halbu ki benm bütçem 100ytl derken bizi hiç düşünmüyorlar küfretseler daha iyi.Birçok forum konusunda script özellikleri yazılıyor ama sadece yazılıyor hiç yapılmıyor.Yapılan script sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Şimdi soruyorum kardeşim script yaptırmıcaksan niye konu açıyosun?Herkesin emeği farklıdır ama ortalama bir fiyat vardır script konusunda yalnız zaten uygun fiyat verilmiş olan script için neden fiyat düşürmeye kalkıyorsun?Hadi onu da geçtim pazarlık normal diyerekten peki neden bazı arkadaşları kandırıyorsun paralarını ödemiyorsun?Tek sen mi akıllısın?

herkesin düşük fiyat script yazdırmak istemesinin sebebi şudur.Bazı arkadaşlar script yapıyor ve 5kişiye 200ytl den satıyor.Tamam 200ytl ama 5kişiye satılıyor yani 1000ytl oluyor.Hem de o script 5kişide olmuş oluyor.Ama sen bu bölümde kendime özel script geliştirtmek istiyorum diyorsan lütfen elini vicdanına koy ve herkese her işte olduğu gibi hakkettiği parayı ver.Kimsenin hakkını yeme..

Sadece bu özellikleri taşıyana arkadaşlara aşağıdaki sözü söylemek istiyorum.

LÜTFEN..

Ayrıca bundan sonra script konusunda forumda indirim yapmayacağımı inş diğer gerçek coder arkadaşlarımın da bana hak verip onların da bu uygulamaya geçmesini gerektiğini düşünüyorum.

Yazımı vakit ayırıp okuduysanız çok teşekkür ederim..

Saygılarımla