EU uzantısı Avrupa da oldukça yaygın ancak bildiğim kadarıyla Türkiye' den kayıtları şu an mümkün değil. Listedeki domainleri EU uzantısı piyasaya çıkmadan 2 sene evvel 2000 euro kapora yatırarak ön kayıtla aldım. Aslında sayısı daha fazlaydı ama ilk senelerde domain başı senelik 39 EURO gibi bir rakam ağır geldiği için epeyce bir domain elemiştim. Aslinda acemi zamanlarıma denk geldi uzantı çıktığında avrupa dışından reg olmuyordu yani yabancı ve kısa kelimeler neden hiç aklıma gelmedi bilmiyorum...
Şimdi elimde kalanlar bunlar ve en azından 10 sene sonrada olsa Türkiye AB ye girerse bir şeyler getirirler umuduyla saklıyorum. Aslında zaman olsa her birine bir script yüklesem en azından yıllık masrafları çıkar sanırım.
Domainler hakkında düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum. Hatta domainleri aşağıdaki kategoriler altında sıralarsanız benim için oldukça faydalı olacaktır.
- Sakla samanı gelir zamanı.
- ... şekilde değerlendirmelisin.
- Boşu boşuna masraf etme sal gitsin.
- fikra.eu
- kraloyun.eu
- fikraci.eu
- taraftar.eu
- kraltv.eu
- tatilkoyu.eu
- aksam.eu
- erkekce.eu
- kadinca.eu
- e-posta.eu
- eposta.eu
- yagmur.eu
- acemiler.eu
- forumtr.eu
- hemenpaylas.eu
- ibrahimtatlises.eu
- kemalsunal.eu
- ozcandeniz.eu
- fenerbahceliyiz.eu
- fenerbahcem.eu
- kocaeli.eu
- sakarya.eu
- eniyiler.eu
- turklist.eu
- tr100.eu
- linkci.eu
- linkler.eu
- linklerim.eu
- zirve100.eu
- zirvedekiler.eu
- oto-pazar.eu
- reklamci.eu
- cep-shop.eu
- turk-shop.eu
- turk-sohbet.eu
Birde ufak tefek EU uzantısı olmayan bu domainler var elimde. Radyo-hosting.com para eder bunu 1 sene evvel satılık yazmıştım 500 ve 750 Euro luk 2 tekliften biliyorum, 1000 de diretmiş ve satmamıştım. :P
Tarkan2010.com u yeni aldım hane olur ya 2010 da albüm filan çıkartır.
- live-goal.com
- radyo-hosting.com
- tarkan2010.com
- yemeklerim.com
- zirvedekiler.org
- grafimx.com
- hemenpaylas.info
- fenerbahceliyiz.de
- fenerbahcem.de
- fenerbahceliyiz.org
- fener-bahce.com
- kurtlar-vadisi.org
Selamlar...
Not: Konu umarım dogru bölüme açılmıştır. Eğer yanlış ise yönetici arkadaşlardan uygun bölüme kaydırmalarını rica ederim.