Mesut Dadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sandbox değil. Aşırı link aldıysan eğer linkbomb olabilirsin.

Siteyi inceliyemedim ama sandbox olmadığın kesin.
Şu ana kadar hiç link satışı yapmadım ama kendime ve arkadaşlara ait sitelerin linkleri var sitede 8-10 tane logonun hemen altında ve footer da onları kaldırayım
başka öneriniz var mı?

ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle 13 ekimden bu güne sitenize indexleme botu gelmemiş bunun için 1 2 tane yüksek hitli siteden link veya reklam alın sonrasında yeniden degerlendirme isteyin düzelecektir.
Link alımı iiçin birazdan link satışı yapan sitelerin konularaına bakacağım, teşekkürler
yeniden değerlendirme için ne yapmam lazım?

pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen Zoints'in Gazabına Uğrayanlar Oluyo.. Benim Gibi.. Tfseo'ya Geçtim Kısmen Çözüldü.. Şuan Vbseo ALdım Rahat Ettim.. Ama Webmaster Araçlarınada Gözatın.. Çok Faydası Olur Size.. Sitenizin Ne hALde Olduğunu Görebilirsiniz.. Onun Dışındada RSS Vb Konu Atma Şekillerini Biraz Az Kullanın.. Bende Çok Kullanıyodum.. Sitemde Hitler %1000 Düştü.. Sonra Kaldırdım 2 tane Var Onları Kullanıyorum Şimdi.. Konu Başlıklarını veya AÇıklamalarını Biraz Değiştirmeninde Yararı var.. Fazla Bilen Biri Değilim Ama Benim Başımdan Geçtiğinde Bunları Okumuştum, Bunlar Söylenmişti ve Faydasıda Oluyo Kesinlikle..
kullandığım seo vbseo
rss olarak bir tek haber için kullanıyorum
önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler