konuyu açan arkadaşı savunan kimse gelip de şunu yaptım şu kadara yaptım yok ben coderım bilmemneyim demesin..sen var ya hiçbirşeysin.. neden biliyo musun o kadar uğraştığın scripti 100ytl ye satabilecek kadar piyasayı düşürmeye çalışıyosun arkadaşı destekliyosun. yok kardeşim burası webmaster script yazımı kısmı hergün görüyorum yok şu scripti yazabilir misini 1 domain vericem yok toplist scripti yazın 10ytl vericem yok facebook yazın 100ytl vericem bunu diyen adam kod yazanları siz salaksınız demiyorsa ben de insan değilim.ne zamandır script bölümünü takip ediyorum birçok kişiyle çalışştım ama bu ara bu şekilde konular çoğalmaya başladı bişey demeyecektim ama artık yeterrrrrrrrr
Kardeşim 2000ytl ye yazarım bu tarz konuşmandan dolayı daha düşük fiyat verecektim ama tavırların hoş değil benim keyfim de 2000 ytl diyor.ben sıfırdan yazan çalıp çırpmayan ordan burdan birisi olarak ben emeğimin karşılığı bu diyorum ve hiçbir indirim de yapmıyorum tüm coder arkadaşları da hiçbir scriptte indirime gitmeyin diyorum bu iş bu kadar kolay değil ve her işin bir hakkı vardır.Çok sinirliyim yazdıklarımı nasıl allgılarsanız algılayın canıma tak etti çünkü saçma sapan konular
Tüm coder arkadaşlara emeğinizi isteyin emek kadar değerli bişey yok şu dünyada...
Saygılarımla
İyi geceler