3-4 ay önce acil apandist ameliyatı oldum. olayı anlatıyım ;
ultrason fln. baktılar doktorlar ap ap dediler ap apandistin kısaltılmışı

Ameliyat giysisi kolda iğne var serum v.s takıyorlar buz gibi oda daha çok tirtirtitriyorsun acayip bişey ameliyat masasına yatıyorsun kalbin atışlarını kontrol etmek için bişeyler takıyorlar parmağına bişey takıyor sen bu arada tir tir titriyorsun korkudan

Bitane iğne geliyo kolundaki iğneden veriyor heryerin o an öyle bir uyuşuyorki çok acayip bir duygu ameliyat olduktan sonra yazarsın benim çenelerim gerilmeye başlamıştı aha ölüyom dedim doktora noluyo *** ölüyomuyum demişim

Ayıldıktan 1-2 saat çok zor olucak narkozun etkisi ben ilk ameliyattan çıkar çıkmaz gözümü açmışım o an etrafımda birsürü kişi seslerini duyuyorum gözüm hafif açık kimseyi görmüyorum ve çok az duyuyordum.

O an sizi görmüyorum duymuyorum demiştim ondan sonra odaya götürdüler gözüm açık üstünden tır kamyon herşey geçmiş.

Ameliyat olucağımı ameliyat olmadan yarım saat önce öğrendim serum fln. veriyorlardı ozaman öyle bir titriyordumki soğuktan diyordum ama korkudan titriyordum az korkucaksın ne olursa olsun tırscan ama hiç acımıycak.